Neked senki nem mondta, hogy az élet ilyen kacifántos lesz a húszas éveidben? Akkor majd én...

Életkezdési Válság

Életkezdési Válság

Jodi Picoult - Sorsfordítók

2020. június 25. - reginaszentgroti

 Nagyon fontos kérdéseket vet fel ez a könyv...Egészen hétköznapi problémáktól kezde, mint a házasságtarsak kommunikációja, szerelem, barátság, bajtársiasság, egészen olyan komplikált kerdesekig, hogy akkor mi is az igazság?

Erre a magunk keretei között fogunk rájönni, hiszen maga a könyv nem mondd ítélet senki felett.

Adott egy lány, aki öngyilkos akart lenni és adott egy fiú, aki már születésétől fogva ismerte ezt a lányt, mindennél jobban szerette, így segített neki.
Adott négy szülő, akik szomszédok voltak, rettenetesen jó barátok és már toyogos korunkban azért imádkoztak, hogy ez a két gyerek, akik testvérként nőttek fel, egy nap egymásba gabalyodjanak.

És akkor adott egy védőügyvéd és egy ügyész, kétféle "igazsággal", miközben az igazságra egyikük sem igazán kíváncsi.

Izgalmas, főleg, hogy minden szereplője egy egészen kicsit közelebb kerülhetünk és így az ő szemszogukbol is ertelmezhetjuk a történteket.
Nagyon elgondolkodtató és mélyen szántó kérdéseket feszeget.

A bejegyzés trackback címe:

https://reginaszentgroti.blog.hu/api/trackback/id/tr4115914030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása